Je bent hier:

We zijn een cluster, opgezet en gefinancierd door bedrijven en organisaties uit de open teelt.  Ons cluster is opgericht door ondernemers en bestaat inmiddels uit vertegenwoordigers uit alle onderdelen van de open teelt, waaronder onderzoeksorganisaties en onderwijsinstellingen. We noemen dit; de stakeholders van het Agrofoodcluster. Ongeveer de helft van deze bedrijven krijgt dagelijks te maken met (poot)aardappels, maar ook wortels, uien, witlof en bieten zijn vertegenwoordigd in het Agrofoodcluster. Daarnaast zijn er ook ondernemers actief in de techniek, verwerking, verpakking, onderwijs, administratieve sector actief. Je kunt wel stellen: Onze leden zijn door de hele keten actief!

Het cluster fungeert als portaal, we brengen partijen bij elkaar en laten deelnemers met elkaar kennis maken zodat er een samenwerking kan ontstaan. Hierbij werken we vanuit onze pijlers: Kennis, Innovatie, Business en Onderzoek. We hebben een aantal thema’s, die zijn uitgewerkt in verschillende projecten.

Stakeholders van het Agrofoodcluster

LID WORDEN

Ook in dit rijtje met deelnemers van het Agrofoodcluster staan? Als je geïnteresseerd bent in samenwerking en verantwoordelijkheid voelt voor de sector, gaan we graag het gesprek met je aan.

Lid worden