Je bent hier:

Holland Agri Foods

Met het hoofdkantoor in Emmeloord en 1.100 hectare eigen landbouwgrond in de directe omgeving is Holland Agri Foods een snel groeiende speler in de AGF sector. Holland Agri Foods is leverancier van onder andere aardappelen, uien, peen, knoflook en frites binnen Nederland en voor ruim 70 landen verspreid over de hele wereld.

Expertise
Door onze jarenlange akkerbouwervaring hebben we veel ervaring vanuit de praktijk op het gebied van producten en de markt. Onze medewerkers kunnen zeer goed adviseren wanneer welke producten waar beschikbaar zijn, wanneer de juiste koopmomenten zijn en hoe we deze op de meest voordelige en efficiënte manier op uw plaats van bestemming kunnen krijgen. Door de ruime ervaring en constante bijscholingen van onze medewerkers zijn we altijd op de hoogte van regelgevingen en de juiste documentatie voor de verschepingen. Al deze kennis zetten wij dagelijks in om de kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen.

Wereldspeler
Holland Agri Foods exporteert naar ruim 70 landen over de hele wereld waaronder veel Zuid-Amerikaanse, Afrikaanse en Aziatische landen. Door veel zaken te doen met deze landen is Holland Agri Foods goed op de hoogte van alle verschillende werkwijzen en regelgevingen van deze landen. Op het gebied van transport komt de ervaring Holland Agri Foods tot recht in de juiste en meest efficiënte manier van het plannen van haar transporten. Om de kwaliteit van de producten te waarborgen beschikt Holland Agri Foods altijd over de juiste vorm van transport (juiste temperatuur, ventilatie en luchtvochtigheid)

Kwaliteit
Holland Agri Foods heeft betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. We laden de producten pas na zorgvuldige kwaliteitscontrole op locatie bij onze verpakkers. Onze producten moeten veelal lange zeereizen afleggen naar andere continenten dus alleen topkwaliteit producten is hiervoor geschikt.