Je bent hier:
Omslagafbeelding agrofoodvisie

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met onze stakeholders zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. In Nederland bedienen we particuliere en zakelijke klanten, wereldwijd focussen we op de food- en agrisector. Met altijd als uitgangspunt: samen bereiken we meer dan alleen.

Marktleider Food- en Agrisector
In Nederland zijn we marktleider in de food- en agrisector. Onze accountmanagers, experts in de agrarische sectoren, denken mee over de toekomst van het agrarisch ondernemerschap en helpen klanten bij het ontwikkelen van hun bedrijf. In Noord-Nederland doen we dat vanuit onze kantoren in onder meer Dronten, Emmeloord, Sneek, Drachten, Delfzijl en Winschoten.

We leren elke dag van onze klanten en twee miljoen leden, partners en andere stakeholders. Daar zijn we dankbaar voor. Want wij geloven dat we alleen samen steeds betere oplossingen voor elkaar kunnen krijgen. Dat is waar we voor staan en ons voor blijven inzetten.

Rabobank is aangesloten als stakeholder bij het Agrofoodcluster omdat wij ons willen inzetten voor kennisontwikkeling, innovatie en ondernemerschap in de landbouwsector. De vruchtbare landbouwgrond van de Nederlandse delta is onder meer uitstekend geschikt voor de aardappelteelt. Daarom ondersteunen we de ontwikkeling van een visie voor de pootgoedsector, een sector die een zeer grote rol speelt in de wereldwijde voedselvoorziening.

Lees meer over de pootgoedvisie.