Je bent hier:
Waterman-Onions-1
Waterman-Onions-2

Waterman Onions verpakt jaarrond uien van de hoogst mogelijke kwaliteit. Door de combinatie van zorgvuldig geselecteerde inkoop, efficiënte en moderne sorteer- en verpakkingsmachine én daarbij een wereldwijd betrouwbaar verkoopnetwerk biedt ze meerwaarde voor de ketenpartijen. Waterman Onions is daardoor de eerste keuze voor uientelers en de klanten waar ook ter wereld.

Het team van Waterman Onions heeft een sterke passie, gedegen kennis en ervaring om een ui van de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren: De Waterman Ui..
De keten schuift in elkaar door samenwerking. Transparantie in werkwijze, informatie en prijzen is de sleutel van een toekomstgericht bedrijf. Toegevoegde waarde wordt gevonden in maatwerk, kleinverpakking en specials.

Groei is noodzakelijk, maar geen doel op zich. Waterman Onions wordt door haar afnemers gezien als een betrouwbare, duurzame en eerlijke leverancier van verpakte uien. Onze product en productieprocessen voldoen aan de hoogst haalbare certificaten en voedselveiligheideisen.

De belofte van Waterman Onions
‘Excellence in the world of onions’