Je bent hier:
Abemec dewulf Agrofoodcluster
Abemec Agrofoodcluster
Abemec mechanisatie op maat logo

“Abemec is een gespecialiseerd landbouwmechanisatiebedrijf voor Nederland met 23 vestigingen. Met onze specialisten bieden wij Akkerbouwers, melkveehouders, tuinbouwers, fruittelers en loonwerkers een breed pallet aan topmerken. Met ons brede pakket services, vakbekwame monteurs en rijk uitgeruste servicebussen zorgen wij voor alle voorkomende vormen van onderhoud en reparatie, mobiel en dichtbij.

Visie en Missie

Met moderne techniek bereik je meer. Maar door de toenemende complexiteit van de techniek wordt het steeds moeilijker om de best passende techniek voor uw bedrijf te regelen. Het is onze missie om ondernemers te ontzorgen bij de keuze en configuratie van passende mechanisatie, onderhoud & reparatie, financiering en verzekering. Wij zijn continu in beweging om te blijven zorgen voor mechanisatie op maat op uw bedrijf.

Organisatiestructuur

Abemec is onderdeel van Agrimec Holding, een onderneming die zich richt op mechanisatie op maat voor de professionele agrarische ondernemer. Agrimec Holding is een onderneming van het Duitse BayWa.

Abemec zorgt voor mechanisatie op maat met een breed pallet aan topmerken, Voor de moderne aardappelteler voeren wij de merken Dewulf, Agrifac, Struik, Lemken, Imants, en een volledig beregeningsprogramma. Daarnaast specialiseren wij ons in robotica voor het autonoom uitvoeren van werkzaamheden en spotspraying op plantniveau. Via Agromec verkopen wij het volledige Fendt Full line programma.