Je bent hier:
Doorgrond_portfoliofoto_1
Doorgrond_portfoliofoto_2

Doorgrond.nl maakt de landbouw klaar voor de toekomst! Dit doet Doorgrond.nl door zich te focussen op het verspreiden van kennis over toekomstige technieken binnen de agrarische sector. Robotsering binnen de landbouw klinkt onpersoonlijk, maar wij staan voor persoonlijke robotisering en persoonlijke automatisering.

Het doel van ons is om agrarische ondernemers kennis te laten maken met de meest vernieuwende technieken op het gebied van slimme, en ook gerobotiseerde, machines en trekkers. Op deze wijze laten wij agrariërs op de beste manier groeien in kennis, efficiëntie, opbrengst, saldo en bedrijfsgrootte.

Doorgrond.nl zet zich breed in, zodat iedere agrariër een stap vooruit kan zetten met de landbouwtechnieken van de toekomst of kennis kan vergaren over deze technieken zodat de Nederlandse landbouwsector bestaat uit toekomstbestendige boeren. We werken van slimme machines om camera gestuurd te schoffelen, om autonoom te zaaien, om plantspecifiek te spuiten tot aan stuurautomaten en volledige geautomatiseerde systemen om trekkers autonoom te laten rijden. Onze laatste innovatie is het herkennen van ziekten zoals virussen en bacteriën in aardappelpootgoed. Het doel is om de aardappelselectie te verpakken in een machine.

Doorgrond.nl heeft de kennis en kunde in huis om agrariërs in heel Nederland support en advies op maat te geven hoe deze techniek(en) toe te passen in het agrarisch bedrijfsplan. Doorgrond.nl is één van de stakeholders van het Agrofoodcluster.