Je bent hier:
GEO4A
GEO4A Services
GEO4A
GEO4A

Wetenschap praktisch maken. Dat is wat wij doen.

Bedrijven in de agrarische sector gebruiken onze satellietdata voor de monitoring en groei van aardappelgewassen en analyses van aardappelvelden, rassen en regio’s. Deze data verzamelt GEO4A real-time uit satellietbeelden, field- en meteorologische gegevens. Door het gebruik van onze data en technologische kennis weten bedrijven in de agrarische sector exact waar ze aan toe zijn en kunnen zij op de juiste plekken en de juiste momenten beslissingen nemen. De informatie uit deze data helpt ook telers optimaal rendement te halen uit hun aardappelvelden én draagt bij aan duurzaamheid.

Het team van GEO4A bestaat uit mensen met jarenlange kennis en ervaring in de agribusiness en technologie. Door deze unieke combinatie kunnen wij onze kennis uit satellietdata met de praktijk van onze klanten verbinden en optimale service bieden.

GEO4A is één van de stakeholders van het Agrofoodcluster en is in 2018 opgericht door GeoVille, wereldwijde marktleider in landmonitoring op basis van satellietdata. U vindt ons kantoor in Emmeloord, in het aardappelcentrum van de wereld.