Je bent hier:
Koppert gewas inspectie
Koppert logo

Uw partner in biologische gewasbescherming

Wij geloven dat de natuur zelf oplossingen biedt voor landbouwkundige uitdagingen. De natuur is onze partner. Zo helpen we onze aarde weer in balans te komen.

Om dit te bereiken, zetten we natuurlijke vijanden in voor de bestrijding van plagen zoals uienvlieg, bonenvlieg en trips, hommels voor natuurlijke bestuiving en gebruiken we microbials en biostimulanten voor de ondersteuning, bescherming en versterking van gewassen. Daarmee verbeteren we de gezondheid van planten zowel boven als onder de grond.

Ons bedrijf werd opgericht in 1967 door Jan Koppert, een Nederlandse teler met een heldere visie: de wereld heeft behoefte aan een alternatief voor chemische bestrijdingsmiddelen. Hij was de eerste die een natuurlijke oplossing vond voor de bestrijding van de plaag in zijn gewas. Met zijn ontdekking bracht hij een grote transformatie op gang richting duurzame landbouw.

Al meer dan vijftig jaar zijn wij een aanjager van innovatieve landbouw en onze inspanningen hebben impact. Telers wereldwijd passen onze producten en kennis toe om het natuurlijke evenwicht in hun gewassen te herstellen. Daarmee verbeteren ze de gezondheid, weerbaarheid en opbrengst van hun gewassen.

Samen voldoen we aan de hoogste voedselveiligheidseisen op weg naar ons ultieme doel: 100% duurzame landbouw.

Een duidelijk doel dat we als afzonderlijk bedrijf niet kunnen bereiken. Daarom werken we samen met telers, partners, universiteiten, onderzoekscentra en overheidsinstellingen wereldwijd. Samen leveren we een bijdrage aan een betere gezondheid van mens en aarde.

Koppert is een stakeholder van het Agrofoodcluster.