Welkom op de informatiepagina over PRECISIELANDBOUW!

Dit jaar organiseren Demcon en het Agrofoodcluster een drietal bijeenkomsten over innovatieve thema’s binnen de landbouw.  Enthousiaste sprekers delen hun visie over nieuwe technologieën in de akkerbouw en de toepassing hier van in de praktijk. Kernwoorden voor deze bijeenkomsten zijn tech, innovatie en kennisuitwisseling.

Inspirerend en gericht op matchmaking, zo uitgelegd dat het voor iedereen te volgen is. Heb jij interesse in landbouw techniek en innovatie toepassingen? Dan ben je van harte uitgenodigd in tijdens de eerstvolgende precisielandbouw bijeenkomst!

Heb jij een interessant thema voor een van deze bijeenkomsten? Neem dan gerust contact op!

The Small Robot Company komt naar Nederland!

Small Robot Company focust zich op het verduurzamen van de agrarische sector met behulp van robotica en kunstmatige intelligentie. Dit komt samen in een geheel nieuw landbouwmodel, “per plant farming”. Zet het alvast in je agenda! Op 15 februari zullen ze aanwezig zijn aan de Bunders 1, 9747 AX Groningen. Ook Micheal Wilkinson (universiteit van Groningen), Corné Rispens (Agrofoodcluster) en Jasper Bosman (Bytesnet) zullen spreken tijdens deze bijeenkomst.

15 februari komt de Small Robot Company naar Nederland!

Dit is een initiatief van Demcon en het Agrofoodcluster