You are here:
Aventus-1
Aventus-2

De school waar jij ‘t maakt
Op zoek naar een opleiding? Of een cursus? Een opleidingspartner voor uw medewerkers? Of een samenwerkingspartner? Ontdek dan hier alles over Aventus: het regionale opleidingscentrum in de Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen.

Bij Aventus hebben jongeren en volwassenen de grootste kans op een passende mbo-opleiding of cursus. Ze vinden hier namelijk een bijzonder breed aanbod. Met ruim 200 opleidingen zijn we daarnaast de grootste opleider in de Stedendriehoek. Volop ervaring dus. En dat geeft de zekerheid dat alles goed is geregeld. Daar staan ook onze ruim 1.000 medewerkers voor in.

Mens en praktijk (missie)
Na het voorbereidend onderwijs kiezen jongeren bij ons uit opleidingen die hen voorbereiden op allerlei beroepen en sectoren. Natuurlijk kan er ook gekozen worden voor de combinatie van werken en leren. Het onderwijs dat wordt gegeven? Dat heeft oog voor hen én de praktijk: ze werken hier aan hun talenten, gericht op de baan die ze hebben of later krijgen. Of de opleiding die ze hierna volgen. We gáán ervoor dat ze hierdoor straks blij en trots vertellen over Aventus. Bijvoorbeeld op een verjaardagsfeestje. Of langs het sportveld. Dat is onze missie.

Leren dankzij oefenen
Leren en werken gaan bij onze studenten dus hand in hand. Dat ontdekken ze in de praktijk: in de moderne praktijkruimtes op onze school én bij bedrijven/instellingen in de regio. Daardoor zijn ze na hun opleiding helemaal klaar voor hun toekomst. Lees meer over onze kijk op onderwijs.