You are here:

AGRIO Software is een product van Newminds B.V. Ons team heeft jarenlange praktijkervaring in de AGF-sector. We zijn thuis in de handel en verwerking van aardappelen, uien en andere groenten in de volle grond. Vanuit onze vestigingen in Hengelo en Zwolle staat ons team van enthousiaste medewerkers dagelijks klaar voor onze klanten.

AGRIO Software is gebaseerd op Microsoft Dynamics. Daaraan gekoppeld leveren wij webapplicaties voor bijvoorbeeld teler- en klantportaal, weegbruggen, laboratoria en de productievloer. Aangevuld met apps voor bezoekregistratie, het vastleggen van toetsingen en contractering. AGRIO Software is modulair opgezet, dus u bepaalt welke modules u wel of niet gebruikt.

Onze ervaren consultants zorgen voor vlekkeloze implementatie van AGRIO Software bij uw organisatie. En gaat er een keer iets mis… dan staat onze helpdesk klaar om dit zo snel mogelijk op te lossen. Ons zusterbedrijf Newminds Systems zorgt voor de installatie en het onderhoud van de systemen waarop AGRIO Software draait. In de cloud of bij u op locatie.

Wij hebben alle disciplines in huis om ook uw project tot een succes te maken!